Spód do pizzy Henglein, sos pomidorowy, oregano, szynka, mozarella, pomidor, pieczarki (podduszone), awokado, oliwki, krewetki, ser kozi, bazylia, cienkie plasterki mierzwionej goudy

2013-05-27

Spód do pizzy Henglein, sos pomidorowy, oregano, szynka, mozarella, pomidor, pieczarki (podduszone), awokado, oliwki, krewetki, ser kozi, bazylia, cienkie plasterki mierzwionej goudy
Sałatka z cykorii. Czerwone, młode wino z Fitou. Czas przygotowania włącznie z pieczeniem – 25 minut.

Recipe Type:
Average Member Rating

(0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

0 people rated this recipe

0

Related Recipes:
  • La Tierra

  • Sałatka owocowa

  • Sałatka z pieczarek i surimi

  • Pieczony łosoś z sosem musztardowym

  • Kuskus ze szpinakiem, papryką i granatem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *