Muszle nadziewane ricottą, szpinakiem i pesto

2014-10-06

Muszle nadziewane ricottą, szpinakiem i pesto
Makaron gotujemy ok 8 minut. Szpinak poddusuć z cebulką. Pod koniec dodać pokrojone suszone pomidory. Możemy dodać dwa pokrojone liście szałwii.
W misce mieszamy ricottę, 2 łyżki pesto, odsączony i pokrojony szpinak, pokrojone suszone pomidory. Mozemy dodać mozarellę. Przyprawiamy i nadziewamy muszle. Na koniec posypujemy startym parmezanem i wstawiamy do piekarnika na 20 minut.

Muszle nadziewane ricottą, szpinakiem i pesto
Muszle nadziewane ricottą, szpinakiem i pesto
Muszle nadziewane ricottą, szpinakiem i pesto
Muszle nadziewane ricottą, szpinakiem i pesto
Muszle nadziewane ricottą, szpinakiem i pesto
Muszle nadziewane ricottą, szpinakiem i pesto

Average Member Rating

(0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

0 people rated this recipe

0

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *